Относно справките за настоящи дела. След като се направи регистрация, за да получите достъп до модула за справки по настоящи дела в страницата на Софийски градски съд, е необходимо да се извърши одобрение на подадената заявка от системните администратори на съда. Одобряване на регистрациите се извършва в рамките на 24 часа. Имейл за успешна регистрация не се изпраща. На един потребител се активира само една регистрация, другите биват изтривани. Понякога дава съобщение за изтекла сесия, но въпреки това изпраща заявката за регистрация до администраторите.

ИНФО ЦЕНТЪР

в процес на разработка
Архив
Календар
октомври 2016
П В С Ч П С Н
« сеп    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Мащаб
Съдебни актове.

За да направите справка за съдебни актове отидете и задръжте мишката на меню "Справки по дела". Ще се покажат три менюта, натиснете с левия бутон на мишката върху "Справка за приключени дела". В показалият се прозорец изберете вида на делото напишете номер на дело и година или номер на акт и година, или изберете от коя дата да бъде справката и натиснете с левия бутон на мишката върху бутона "Търси".

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 31 октомври-4 ноември 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 24-28 октомври 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 17-21 октомври 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

Във връзка със зачестилите напоследък публикации, изпълнени с абсолютно неверни твърдения, призоваваме авторите им преди да залеят медийното пространство с поредната инсинуация, да проверят фактите и поне малко да се запознаят с материята, за която пишат. Конкретният повод за реакцията ни е последната статия на Емил Кошлуков, от която ще изброим най-грубите пет фактологични грешки, част от които обаче случайно или умишлено се появяват и в други материали. Затова уточняваме:  

Прочетете останалата част на този пост »

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 10-14 октомври 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

PageRank Checking Icon