Относно справките за настоящи дела. След като се направи регистрация, за да получите достъп до модула за справки по настоящи дела в страницата на Софийски градски съд, е необходимо да се извърши одобрение на подадената заявка от системните администратори на съда. Одобряване на регистрациите се извършва в рамките на 24 часа. Имейл за успешна регистрация не се изпраща. На един потребител се активира само една регистрация, другите биват изтривани. Понякога дава съобщение за изтекла сесия, но въпреки това изпраща заявката за регистрация до администраторите.
Мащаб
Съдебни актове.

За да направите справка за съдебни актове отидете и задръжте мишката на меню "Справки по дела". Ще се покажат три менюта, натиснете с левия бутон на мишката върху "Справка за приключени дела". В показалият се прозорец изберете вида на делото напишете номер на дело и година или номер на акт и година, или изберете от коя дата да бъде справката и натиснете с левия бутон на мишката върху бутона "Търси".

Архив
Календар
юни 2016
П В С Ч П С Н
« май    
 12345
6789101112
13141516171819
20212223242526
27282930  

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 27 юни-1 юли 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 20-24 юни 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

След спечелен конкурс за повишаване и с решение по протокол № 3 от заседание на ВСС, проведено на 21.01.2016 г. ., днес  в Софийски градски съд встъпи в длъжност съдия Атанас Атанасов. Със заповед на председателя на СГС Калоян Топалов, той бе определен за председател на 21 състав в Наказателно отделение.

ИНФОРМАЦИЯ за съдебните репортери, отразяващи делата с медиен интерес в СГС за периода 13-17 юни 2016 г.

Прочетете останалата част на този пост »

Председателят на Софийски градски съд Калоян Топалов изпрати днес отговор на молбата от ПП “Демократи за отговорност, свобода и толерантност”, съдържаща оплаквания за неоснователно забавяне на производството по регистрацията на политическата партия. Във връзка с молбата, постъпила в СГС на 02.06.2016 г., бе извършена проверка, която установи, че делото не е насрочено за разглеждане в открито съдебно заседание поради обстоятелството, че съдията-докладчик е преценила, че са налице нередности на заявлението, за отстраняването на които са постановени съответните разпореждания.

Целият текст на отговора ТУК

 

PageRank Checking Icon