ИНФО ЦЕНТЪР
Архив
Календар
април 2017
П В С Ч П С Н
« мар    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Мащаб
Съдебни актове.

За да направите справка за съдебни актове отидете и задръжте мишката на меню "Справки по дела". Ще се покажат три менюта, натиснете с левия бутон на мишката върху "Справка за приключени дела". В показалият се прозорец изберете вида на делото напишете номер на дело и година или номер на акт и година, или изберете от коя дата да бъде справката и натиснете с левия бутон на мишката върху бутона "Търси".

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Софийски градски съд

Днес – 26.04.2017 г. Софийски градски съд отвори вратите си за всички желаещи да се запознаят с дейността на институцията. Група студенти и преподаватели от юридическия факултет на СУ „Св. Климент Охридски“ разиграха реално състоял се граждански процес. Младите юристи влязоха в ролите на съдии, пълномощници, ищци и ответници по казус за съвместно упражняване на родителски права. Студентите изготвиха свои варианти за решения и ги мотивираха, като не липсваха и особени мнения. По време на симулативния процес бъдещите юристи бяха напътствани от съдиите Владимир Вълков и Милен Евтимов, които ги провокираха да разсъждават в дълбочина по казуса. Студентите имаха възможност да проследят и пътя на делото от завеждането му в регистратурата, до разпределението му на случаен принцип и избора на съдия-докладчик.

СНИМКИ 1, 2, 3, 4, 5

 

В раздел “Полезна информация”, “Свободни работни места” на сайта е публикуван Протокол №3 на Комисия за оценяване на кандидатите за длъжността “човешки ресурси” в Софийски градски съд.

В раздел “Полезна информация”, “Свободни работни места” на сайта са публикувани:

Протокол №3 на Комисия за оценяване на кандидатите за длъжността “системен администратор” в Софийски градски съд;

Протокол №3 на Комисия за оценяване на кандидатите за длъжността “статистик” в Софийски градски съд;

ДЕН НА ОТВОРЕНИТЕ ВРАТИ в Софийски градски съд

На 26.04.2017 година от 10.00 часа в Софийски градски съд ще се проведе „Ден на отворените врати“. В инициативата ще вземат участие студенти по право от СУ „Климент Охридски“, които ще разиграят реално състоял се граждански процес, ще се запознаят със системата за разпределение на дела и ще присъстват на съдебни заседания. В събитието могат да участват и всички журналисти и граждани, които проявяват интерес към работата на Софийски градски съд.

В раздел “Полезна информация”, “Свободни работни места” на сайта е публикуван Протокол №2 на Комисия за оценяване на кандидатите за длъжността “статистик” в Софийски градски съд.

PageRank Checking Icon