ИНФО ЦЕНТЪР
Архив
Календар
септември 2018
П В С Ч П С Н
« юли    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
Мащаб
Съдебни актове.

За да направите справка за съдебни актове отидете и задръжте мишката на меню "Справки по дела". Ще се покажат три менюта, натиснете с левия бутон на мишката върху "Справка за приключени дела". В показалият се прозорец изберете вида на делото напишете номер на дело и година или номер на акт и година, или изберете от коя дата да бъде справката и натиснете с левия бутон на мишката върху бутона "Търси".

Председателят на СГС Калоян Топалов изпрати днес ОТЧЕТ ЗА ДЕЙНОСТТА НА РЪКОВОДСТВОТО НА СОФИЙСКИ ГРАДСКИ СЪД ЗА ПЕРИОДА 07.07.2015 г.-29.09.2017 г. до Съдийската колегия на ВСС, председателя на ВКС Лозан Панов и председателя на САС Даниела Дончева.

Отчетът съдържа в систематизиран вид предприетите от ръководството на Софийски градски съд мерки по организационното и административно управление на най-големия окръжен съд в страната, осъществените структурни промени и утвърдените вътрешно нормативни актове за преодоляването на недобрите съдебни практики. Визираните промени и постигнати резултати са вследствие усилията както на ръководството на съда, така и на ръководителите на отделните административни служби в него и на самата администрация. Отчетени са преодоляването на заварените съществени пропуски в правораздавателната дейност, липсата или лошата организация на администрацията и дейността на съда като цяло, с търсенето на работещо решение по отношение на кадровия дефицит при магистратите и съдебните служители, и то в условията на изключителна натовареност на съда и огромни обществени очаквания, и въпреки често срещаното неразбиране от страна на част от магистратите, съдебните служители и кадровиците от ВСС.

 

Коментари са затворени.

PageRank Checking Icon