ИНФО ЦЕНТЪР
Архив
Календар
декември 2018
П В С Ч П С Н
« ное    
 12
3456789
10111213141516
17181920212223
24252627282930
31  
Мащаб
Съдебни актове.

За да направите справка за съдебни актове отидете и задръжте мишката на меню "Справки по дела". Ще се покажат три менюта, натиснете с левия бутон на мишката върху "Справка за приключени дела". В показалият се прозорец изберете вида на делото напишете номер на дело и година или номер на акт и година, или изберете от коя дата да бъде справката и натиснете с левия бутон на мишката върху бутона "Търси".

 

 

И.Ф. АДМИНИСТРАТИВЕН РЪКОВОДИТЕЛ – ПРЕДСЕДАТЕЛ:

DSC04261-нСъдия ДЕСИСЛАВА ПОПКОЛЕВА

Юридическото си образование завършва в СУ „Св. Климент Охридски“ през 1998 г. и започва като младши съдия в Софийски градски съд през 2000 г. Назначена е за съдия в Софийски районен съд през 2002 г., а 8 г. по-късно изпълнява длъжността заместник-председател на СРС. Преминала е обучение по международно частно право и международен граждански процес в областта на семейното и наследственото право. Участвала е в семинари по „Актуални проблеми на новия ГПК“, „Съдебна делба“ и „Проблеми в приложението на ЗУТ“. За една година е била временен преподавател в НИП, както и лектор към Центъра за обучение на адвокати „Кръстьо Цончев“. В Софийски градски съд е командирована през 2013 г. Година по-късно е назначена за съдия в СГС – Гражданско  отделение след проведен конкурс за повишаване в длъжност. С решение на ВСС от юли 2015 г. заема поста заместник-председател на СГС, а на 10 октомври 2017 г. е избрана за и.ф. административен ръководител – председател на Софийски градски съд.

 

ЗАМЕСТНИК-ПРЕДСЕДАТЕЛИ :

 

Съдия МИНА МУМДЖИЕВА – заместник-председател на СГС, оправомощена да разглежда искания по ЗСРС и ЗЕС

Юридическото си образование получава в Софийски университет „Св. Климент Охридски“ през 1994 г. Три години работи като следовател в Столична следствена служба. От 1998 г. е районен прокурор в СРП, а от 2004 г. е съдия в Софийски районен съд. С решение на ВСС от 2008 г. е назначена за съдия в Софийски градски съд. Участвала е в семинари на тема „Банкови и валутни нарушения“, „Изграждане на ефективна стратегия за борба срещу изпирането на пари“, „Основи на Европейското право“ и др. През 2015 г. преминава и обучение в Страсбург към EJTN. През 2016 г. поема поста заместник-председател на СГС.

 

Съдия ДАНИЕЛА БОРИСОВА – заместник-председател на СГС, оправомощена да разглежда искания по ЗСРС и ЗЕС

Завършила е УНСС, специалност „Право“ през 1998 г. Една година работи като юрисконсулт, след което е постъпила като младши съдия в Софийски градски съд. От 2003 г. е назначена за съдия в СРС, а от 2011 г. е командирована в Софийски градски съд – Наказателно отделение. Преминала е множество обучения, част от които към Европейската правна асоциация по медиация и към университета Пепърдайн, Калифорния, САЩ. Участвала е в проект за изграждане на стратегия за развитие на възстановително правосъдие в Европа. Била е лектор на семинар на тема „Активен подкуп в публичния сектор. Търговия с влияние. Корупция в съдебната система. Корупция във футбола.“. С решение на ВСС от юли 2014 г. е съдия в СГС. Година по-късно е заместник-председател на СГС.

 

Съдия АЛБЕНА БОТЕВА – и.ф. заместник-председател на СГС и ръководител на „Гражданско отделение“.

 

PageRank Checking Icon